APK keuring in Den Haag

varta accuvarta accu

Verloopt de APK van je auto binnen 2 maanden? Dan is het weer tijd om een afspraak te maken voor de APK.


Geen verrassingen

Bij een APK controleren we of de auto voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. Wij voeren tijdens de APK keuring geen andere werkzaamheden uit en maken dus geen extra kosten. Blijkt uit de APK dat er reparaties noodzakelijk zijn om jouw auto aan de keuringseisen te laten voldoen? Dan krijg je áltijd vooraf een prijsopgave. Zonder jouw toestemming gaan wij niet aan de slag. Zo sta je dus nooit voor vervelende verrassingen achteraf.

Gratis herkeuring

Als je auto tijdens de APK bij BS Automotive wordt afgekeurd, bieden wij je een gratis herkeuring (t.w.v. €24,95) aan. Dit geldt alleen als je de benodigde reparatie(s) bij ons laat uitvoeren.

Combineer de APK met onderhoud tijdens de Coole Acties


Een APK is een momentopname, het geeft inzicht in de staat van je auto op dat moment. Maar de keuring is geen garantie dat je er weer een jaar tegen kan. Om zorgeloos te blijven rijden, heeft je auto af en toe ook onderhoud nodig. Daarom kiezen veel van onze klanten ervoor om hun APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Bij BS Automotive ontvang je 10% korting op een kleine of grote onderhoudsbeurt. Zo kun je deze zomer veilig en goed voorbereid op reis. En je houdt ook nog eens geld over om leuke dingen mee te doen.


APK keuren in Den Haag


Natuurlijk zoek je een betrouwbaar adres voor je APK en onderhoud. Als RDW-erkende keuringsinstantie begrijpen we dat.
Daarom worden wij jaarlijks beoordeeld door TÜV Nederland.


Mijn auto APK keuren