Een breed scala aan mechanische services


Schadeherstel


Kwaliteit, veiligheid en behoud van waarde. Dat garandeert BS Automotive bij het herstellen van schade aan uw auto.

In onze werkplaats kunt u terecht voor vakkundige schadereparatie aan uw beschadigde auto. Ervaren monteurs werken met geavanceerde apparatuur aan uw auto. Daardoor kunt u weer rekenen op de betrouwbaarheid van alle veiligheidssystemen.

Taxatie


Veel verzekeraars geven de voorkeur aan een snellere procedure. Men maakt gebruik van moderne technieken. Hierbij stuurt de schadehersteller digitale foto’s en video’s naar de expert, de verzekeraar of de leasemaatschappij. Op basis hiervan volgt er een schade taxatie.

Ook laten verzekeraars de vaststelling van kleinere schades regelmatig geheel over aan de schadehersteller zelf. Het betreft hier serieuze en gerenommeerde schadeherstellers. Deze hebben goede afspraken gemaakt met verzekeraars. Wie als WA of WA+ verzekerde voor BS Automotive kiest, hoeft zich niet druk te maken om een expert of de afhandeling met de verzekeraar. Dit wordt soepel geregeld..

Reparatie


Niet alleen met een oudere auto, maar ook met een gloednieuw model is pech soms onvermijdelijk.

Gelukkig voor u staan we bij BS Automotive altijd direct voor u klaar zo dat u weer snel en veilig op weg kunt !
De goed opgeleide monteurs zijn stuk voor stuk professionals met hart voor hun werk, zodat uw auto bij hen in goede handen is. Zij beschikken over alle faciliteiten om hun vakmanschap optimaal tot zijn recht te laten komen.

Onderhoud


Bij ons komt u altijd op de eerste plaats. Daarom willen we méér doen dan alleen auto’s van hoge kwaliteit onderhouden.

Wij vinden het minstens zo belangrijk dat wij u een uitgebreide en veelzijdige service kunnen bieden om ervoor te zorgen dat u te allen tijde 100% tevreden bent.

Een goed onderhouden auto is belangrijk voor uw veiligheid.Bij een kleine beurt staan zaken als vloeistoffenpeil, remmen, verlichting en de banden op de checklist. Bij een grote beurt wordt eigenlijk de hele auto nagekeken. Denk aan olie- en alle luchtfilters, de airconditioning, remblokken, dynamo, schokbrekers, uitlaat enzovoorts.

Blijkt dat er tijdens de beurt iets kostbaars moet worden vervangen, dan zult u daarover altijd geïnformeerd worden. Zo weet u tenminste waar u aan toe bent en zijn er geen onduidelijkheden achteraf. In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u vinden wanneer deze aan welke onderhoudsbeurt toe is.

Diagnose


Heeft uw auto een vervelend of zelfs gevaarlijk probleem? Voordat u zomaar onderdelen gaat vervangen: laat voor de zekerheid eerst een auto diagnose uitvoeren door BS Automotive Dan weet u echt waar het aan ligt en bespaart u uzelf veel onnodige kosten en ergernis. Bel nu tel. 070 304 00 93 en:

 • Voorkom onnodig vervangen van dure onderdelen
 • Weet waar u aan toe bent
 • Geen/minder ergernis en tijdverlies
 • Incl. uitgebreidstoringsdiagnose rapport
 • Veilig en gerust weer de weg op

 • Door de geavanceerde techniek van modernere auto's is het voor garagebedrijven steeds lastiger om storingen op te sporen. Het auto uitlezen via een computer biedt onvoldoende inzicht in de herkomst van de storing. Als het goed is, verwijst uw vaste monteur u als klant dan door naar een autodiagnose specialist. Maar vaak worden auto-onderdelen nog op goed geluk vervangen.

  Laswerkzaamheden


  Wij verzorgen laswerk dat zeer goed is tegen een zeer scherp tarief.

  En nog belangrijker: het lassen door ons gebeurt goed en is daarmee meer dan goed genoeg voor de APK-keuring! Door ons lage uurtarief voor laswerk kunt u uw afgekeurde auto weer goedgekeurd of zelfs geheel roestvrij krijgen en kunt u nog genieten van uw auto tegen een bescheiden prijs!

  Uw klassieker, jonge oldtimer of modernere auto met roest is bij ons in goede handen! Alle merken en type auto’s zijn welkom!